Nädalavahetusel toimub Tallinnas suur turismimess

Eesti näituste messikeskuses toimuval Touresti messil on peahallis esindatud välismaised sihtkohad, reisikorraldajad, reisibürood, transpordiettevõtted, kindlustusfirmad, hotellid, spaad, restoranid, meelelahutusteenuste ning vaba aja tegevuste pakkujad. Eraldi “Puhka Eestis” hallis on kohal Eesti spaad ning kõik Eesti turismipiirkondade esindajad, kes annavad ülevaate siseturismi võimalustest.

Kolme messipäeva jooksul on külastajatel võimalus osa saada nii suurepärastest reisipakkumistest kui ka interaktiivsest programmist. Toimuvad erinevad etteasted, esitlused, oksjonid, viktoriinid, mängud ja palju muud lõbusat!

Piletid pealinna saad osta meie www.tpilet.ee lehelt. Kohtume kõigi reisihuvilistega 13.-15.veebruaril Tallinnas!

Tpilet_reis9