Bussipilet internetist – ka pikematele sõitudele!

Soovite reisida bussiga väljaspool Eestit ning www.tpilet.ee pakutavast jääb väheseks? Tutvustame nelja keskkonda, kust saate bussipileti pikematele sõitudele.

iDBUS lehelt leiate bussipiletid olulisemate Euroopa sõlmpunktide vahel reisimiseks. Valiku tegemine nende vahel on teadagi raske, mistõttu kiidame iDBUS’i mängulise rakenduse eest – järgmise reisisihtkoha leidmine on nende loodud mängu abil nüüdsest muretu!

Lux Express viib mugavalt Euroopasse. Selleks, et iDBUS’i kasutada, pead jõudma Tallinnast veidi suuremasse linna ning Lux Expressiga on see täiesti võimalik: enam kui 20 peatust Euroopas annab võimaluse külastada nii Riiat kui ka Berliini. Soodsad hinnad ja kampaaniad on mugavate busside ja sõbraliku teeninduse kõrval kirsiks tordil.

Busabout keskkonnast on palju abi neile, kes soovivad planeerida Euroopa bussireisi, mida iseloomustab vabadus valida, kuhu ja kui kauaks paigale jääda. Selleks, et külastatavate paikadega tõeliselt sõbraks saada, on Busabout meeskond jaganud Euroopa mõtteliselt kolmeks osaks ning annab praktilisi nippe selle kohta, millises järjestus eri linnu läbida.

BusBud koondab mitme mandri bussigraafikud ja piletimüügi. Hoogsalt kasvava ettevõtte peategevuse kõrval peab BusBud’i tiim järjepidevalt blogi, kus kajastatakse huvitavamaid lugusid bussiga reisimisest ja reisijatest, kes armastavad liikuda just bussidega. Meie sügav kummardus BusBud’i töötajate ees, kes on suutnud muuta bussiga reisimise aktraktiivsemaks ja mugavamaks!

Tpilet_Euroopasse_bussiga