Kas Sina tead, mis on Kutsuplus?

2013. aasta aprillis Helsingi ühistranspordisektorisse sisenenud innovaatiline Kutsuplus on end igati õigustanud – 15 bussiga teenindatakse tööpäevadel 200-300 reisi päevas. Ettevõtmise idee on lihtne: teenindada tellimuspõhiseid ja seeläbi kuluefektiivseid reise 9-kohaliste mikrobussidega.

Internetipõhine tellimussüsteem on seotud Kutsuplusi Reisi Rahakotiga ehk virtuaalse kontoga, mis muudab sõitude eest tasumise kliendi jaoks eriti lihtsaks. Tellimuse valiku etapis saab klient Kutsuplusilt info sõidu hinna ja bussi ajagraafiku kohta ning selle kinnitamise järel info reisi algpeatuse kohta. Sõidukisse sisenemisel piisab mobiilsest piletist. Tänu lihtsalt toimivale teenindusteekonnale on Kutsuplusi kasutamine muretu.

Jõudsalt kasvavad kasutajanumbrid ning soov katta Helsingi kesklinnast veelgi suuremat ala ennustavad Kutsuplusi populaarsuse kasvu. Proovige ise, kui Helsingisse satute!

PS Kutsuplusil on gruppidele arvestatavad allahindlused – miks mitte kasutada Kutsuplusi planeerides Helsingi külastust koos sõpradega!

mobiilne_kutsuplus