Vanad bussid muuseumiööl «Öös on inimesi»

Eesti Bussiajaloo Selts kutsub 18.05 kell 20.00 Tallinna bussijaama vanade busside muuseumiööle.

Eesti Bussiajaloo Selts toetab muuseumiöö ideed oma bussidega edendades sel ööl bussitranspordi ajaloo mäletamist ja talletamist. Meenutame koos huvilistega vanu ühistranspordivahendeid ja hea käivitumise õnne korral teeme ka huvisõitu.

IMG_6888

Tallinna bussijaamas esitleb ennast noorema rahva nostalgia lemmik puna-valge Ikarus 255, mis on äsja läbinud põhjaliku uuenduskuuri.

Vanad bussid stardivad vaba graafiku alusel kihutama Laagna teele. Vanadest bussidest on rahulolevalt noogutanud ja oma osalemisest mõista andnud kollane Ikarus 260, punane Ikarus Lux, sinine Setra S80, roheline Volvo SKV Katrineholm ja väikesed pesamunad Latvijad. Zis, va pirtsakas printsess, lubas tulla kohale ja siis alles vaadata, kas sõidab või ei sõida…
Valideeri ennast tasuta sõidule: https://www.facebook.com/events/483260108375855/