Küsitluse tagasiside!

Küsitlus Tallinna bussijaamas on edukalt läbi viidud, personaalselt vastas ligi 200 inimest. Aitäh kõigile vastanutele ja kaasaelajatele!

Mitmed reisijad soovisid sõiduplaanil näha pileti hinda. Sellise info kuvamine on äärmiselt keerukas, kuna pileti hind on erinevatel päevadel ning kellaaegadel erinev. Suurel sõiduplaanil on kirjas kõik väljumised koos märkustega millistel nädalapäevadel reis väljub, sinna hinna lisamine on sellise koondinfoga võimatu. Alati on võimalik küsida täpset hinda soovitud reisile kassast ja infost.

Küll aga on alates tänasest suurel sõiduplaanil nähtav bussi saabumisaeg lõpp-peatusesse. Vahepeatuste info on nähtav kassade ja info kohal olevatel ekraanidel.

Küsitlus andis väga head tagasisidet Tallinna bussijaama üldise väljanägemise ja funktsionaalsuse kohta. Hea meel on ka teatada, et nüüd on meil kõik sularahaautomaadid majas sees ja ühes kohas. Ettepanekuid tuli palju ja järjest hakkame neid realiseerima. Otsime võimaluse tekitada ema ja lapse tuba, internetipunkt jne.

Rõõm on tõdeda, et uue väljanägemise saanud bussijaam on ilusti omaks võetud ja kõik vajalikud teenused on olemas ning leitavad.