Bussipiletite iseteenindusautomaat nüüd ka Tallinna lennujaamas!

Alates eelmisest reedest on Tallinna lennujaamas iseteenindusautomaat, kust saab pileteid Tartusse sõitvatele bussidele, mis graafikujärgselt sõidavad lennujaamast läbi. Tasumine kaardimakse või kliendilepingu krediidiga. Liinigraafikuga saab tutvuda www.tpilet.ee kodulehel, valides üheks sihtpunktiks Tallinna lennujaam.

„Tallinna bussijaamas olevad automaadid on suuremate tõrgeteta töötanud üle kuu aja ning loogilise järgmise sammuna pakume bussipileti ostmist ka lennujaama klientidele. Varasemalt on olnud mitmeid olukordi, kus lennujaamast reisi alustav inimene jääb bussist maha, kuna see on juba täis müüdud. Automaadist piletit ostes saab sellist olukorda vältida.“ sõnas Tallinna Bussijaam OÜ juhatuse liige Sigrid Arus.

Lisaks on võimalik automaadist ka eelnevalt mobiiliga või internetist ostetud bussipileteid välja printida.